Förlåt

Hej på er, nu har det gått ett par dagar sedan jag uppdaterade... Anledningen då? Jo, jag tappade lusten ett tag helt enkelt, jag hade så mycket att göra och jag orkade verkligen inte.
 
Dessutom så gick jag och Góla omkull i tisdags när vi var ute och red. Jag slog i huvudet i marken och har haft ont sedan dess, och det är en av anledningarna till att jag inte bloggat. Jag tar paus i ett par dagar till på grund av detta och jag hoppas det är okej. (Jag kan berätta mer om det senare.)
 
Kram på er, take care!

Fyra dagar

Fyra dagar kvar i skolan, sen har jag påsklov, längtar så mycket. Ska bli hur skönt som helst! Behöver verkligen en paus ifrån allt som har med skolan att göra, har så äckligt mycket att göra den här veckan... Kemiprov, labbrapport som ska in, etikarbete som ska vara klart, engelska uppsats och ett matteprov. Skitkul. Hade idrott imorse också, och jag trodde jag skulle orka det eftersom jag kände mig hyffsat frisk, men det kan jag ju säga direkt att jag inte gjorde. Vi skulle jogga fyra varv och jag trodde jag skulle dö, satt och kollade på istället.
 
När jag kommer hem runt fyra tiden ska jag spela lite en stund, och sedan ska jag göra ett nytt konto på LoL tror jag. Har bara ett konto på EU West, så jag ska skaffa ett på EU Nordic & East också! Vet inte om jag ska till stallet idag, tror inte jag orkar rida Góla eller longera henne, men det får vi se då... :3
 
Jag vet inte vart jag har fått tag i denna bilden, men jag älskar den, så sjukt bra ju haha!

What Hurts The Most

(Tycker verkligen ni borde kolla på hela videon, jag tycker iallafall att den är sjukt bra och har en riktigt bra mening, den passar dessutom väldigt bra till musiken!)