Välkommen hit!

Hej och välkommen hit! Detta är då mitt första inlägg här, om man bortser från de två fakta inläggen om mina hästar. Tänkte berätta lite om mig och så, hur bloggen kommer fungera och liknande. Jag har bloggat förr, så jag kan väl inte påstå att jag är nybörjare inom 'bloggvärlden'. Jag hoppas ni finner bloggen intressant hur som helst!
 
Vem är jag bakom skärmen?
Jag är en glad 14 årig tjej från de sydligare delarna av Sverige. Mina största intressen är spel, hästar, styling (speciellt hår) och mode & shopping. Att spela lär ju vara något av det bästa jag vet, och jag spenderar allt för många timmar framför datorn... Jag har två hästar, som ägs utav mamma. Både jag, mamma och min lillasyster tar hand om dom och rider dom. De heter Góla och Ljúfur och är två hypersöta islandshästar! Jag är seriöst helt in love med allt som har med hår att göra. Jag har just nu platinablont hår, och jag tycker det är så otroligt roligt att ta hand om det och fixa med det! Kläder och sätta ihop outfits är också sjukt kul. I framtiden har jag planer att gå på någon gymnasielinje där jag får lära mig en massa om spelprogrammering och spelgrafik.
 
Denna bilden är tagen i november 2013, alltså för tre månader sen, men jag ser i stort sett likadan ut nu, så det här är så jag ser ut!
Vad kommer bloggen handla om?
Bloggen kommer handla om mitt liv. Jag kommer blogga om allt ifrån spel och design till hästar, hår, inspiration och kläder. Egentligen kan ni bara kolla på kategorierna, så ser ni lite bättre vad det handlar om.

Góla frá Brúnastöðum

Góla frá Brúnastöðum är hästen jag rider mest, och hon är ett fint importerat islandssto på 140 centimeter i manken. Hon är född 1991 och trots det, så ser hon riktigt fräsch ut. Hon ligger högst i rang, och måste verkligen visa att det är just hon som bestämmer. Vi köpte både Góla och Ljúfur från vår ridskola i juli 2013. Hon är verkligen hur snäll och gullig som helst. När man gosar med henne visar hon dock inte hur mycket hon gillar det. ;) Hon är pigg för sin ålder och är precis en sådan häst som jag faller för. Svart och inte alltför pigg... :)

Ljúfur frá Isabakka

Ljúfur frá Isabakka är en glad och busig valack som är född 1995. Han är efter hingsten Gustur frá Grund. Han är en stabil islandshäst på 135 centimeter i manken. Han är importerad från Island och vi hittade faktiskt både Ljúfur och Góla genom vår ridskola, och köpte båda två i juli 2013. Han är en otroligt mysig och fluffig liten polle som aldrig skulle få för sig att göra något dumt! Trots sin ganska höga ålder är han fortfarande pigg, och galopperar mer än gärna så snabbt som möjligt så fort han får chansen... ;)