Klippa mig kort

Funderar på att klippa mig kort nästa gång jag ska till frisören. Varför? Jo, jag blir faktiskt ganska trött på hur mitt hår ser ut nu... Det har en konstig längd och ett flertal olika färger (vit, platinablond, inslag av lila & någon jordgubbsblond dipdye), och det blir så jobbigt att sköta dessutom när jag inte kommer åt håret på bakhuvudet eftersom allt hår är i vägen...
 
Fördelar med att ha kort hår är att det då inte kommer vara i vägen lika mycket, det kommer troligtvis inte bli lika slitet och det kommer bli lättare att sköta om det. Jag kommer inte behöva vara rädd för att det ska gå av när jag plattar & stylar det, bleker & tonar det, hehe.
Bilderna kommer härifrån.
 
Något i denna stilen är det jag tänker mig, luggen är sjukt snygg ju! Vill dock inte ha lika kort hår på sidan som tjejen till höger har, hade tänkt ha lite längre isåfall. Ett annat alternativ jag skulle kunna tänka mig är att ha en sådan här lugg, och sedan ska det övriga håret vara lite kortare och vara uppklippt. Blev lite svårt att förklara, och jag hittar dessutom ingen bild på det, men jag hoppas ni förstår ändå. x)

Kommentarer
Postat av: Stephanie

Den till vänster var riktigt snygg :)

2014-03-08 @ 14:54:38
URL: http://her.blogg.se
Postat av: Linda

det kan vara jätte fint 1:d

2014-03-08 @ 17:05:02
URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
Postat av: Johanna - A dream as a model ♥

Fint :D

2014-03-10 @ 17:32:35
URL: http://jonza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email (Bara jag som ser):

Din blogg (Om du har någon):

Din kommentar:

Trackback