Vad som får mig att fastna för en blogg

Det första jag kollar på när jag besöker en ny blogg måste nog vara designen... För vissa kanske den inte spelar så stor roll, men jag tycker faktiskt det. Jag tycker inte alls om ifall det är så skrikiga färger så man får ont i ögonen, eller om i stort sett hela designen är vit. I mina ögon ser inte det bra ut. Jag tycker att man kan hålla sig till en färg eller flera olika nyanser av den, eller iallafall göra så att designen matchar och inte ser "överdriven" ut. Färger som grå och svart passar ju med nästan allt, så där kan man ju alltid blanda med färgerna lite extra.
 
Det andra jag kollar på är bloggarens inlägg. Är de intressanta och läsvärda? Är stavningen och grammatiken korrekt? Består inläggen bara av någon rad eller två? Jag klarar inte av att läsa en blogg som använder förkortningar HELA tiden, använder svärord alldeles för mycket I INLÄGGEN, stavar fel och använder fel sorts grammatik.
 
Sedan så är det ju alltid ett extra plus med fina bilder. Likadana bilder på till exempel sig själv där man ser identisk ut på varenda en blir lite jobbigt i längden... Variera med bilder, man kan ha en bild på något av sina djur, på naturen och andra saker, inte bara sig själv i varje inlägg!
 
Jag älskar unika bloggar. De som inte följer strömmen, de som sticker ut lite extra. När man ser bloggar som ägs av människor på skolan så är nästan det enda man ser vardagsinlägg gång på gång, en liten kort mening ibland, och typ träning, om att de måste vara i form till beachen 2014. Nej och nej. Det kommer man inte långt med, det blir tjatigt och jobbigt, och man tappar lusten att läsa de bloggarna som gör så. Som jag skrev ovan med bilderna, variera med inlägg! Det kan handla emellan allt ifrån himmel till jord. Jag försöker variera med inlägg så mycket jag kan, för då slipper det bli tråkigt. Jag vill iallafall inte läsa en blogg där det står vad man gjort under dagen, och inget annat.
 
Vad får er att fastna för en blogg?
Älskade lilla Smokie. ♥

Kommentarer
Postat av: Joy Wagner

Vilket litet charmtroll hihi

Tänkte tipsa om att jag har en liten tävling på min blogg just nu där du kan vinna viktora secrets bodymist :) jättekul om du vill delta!

2014-04-09 @ 18:32:52
URL: http://msjoywagner.blogg.se
Postat av: Felicia

Jag håller med dig om att designen är det första jag fastnar för! Det händer till och med att jag besöker en blogg flera gånger bara för att titta på designen även om jag tycker att själva inläggen är helt ointressanta, haha. Sen tycker jag det är viktigt med stora fina bilder, men i slutänden är det texten som är det viktigaste. Jag gillar bloggare som verkligen skriver öppet om åsikter, tankar och känslor (kanske för att jag själv inte vågar göra det), men det kan bli lite jobbigt i längden med bara massor åsiktsinlägg. Så det ska vara en blandning! :)

2014-04-09 @ 20:52:36
URL: http://bunnys.blogg.se/
Postat av: vanja

åh så söt häst :D

2014-04-09 @ 21:10:29
URL: http://vvanja.blogg.se
Postat av: Alice ツ

Sv; Jaa *__*
Skönt! ;)

Jag fastnar också först för designen! :P

2014-04-09 @ 21:31:49
URL: http://www.byalicee.blogg.se
Postat av: Julia

superfin häst!

2014-04-09 @ 21:56:27
URL: http://juliakarlssons.forme.se
Postat av: RMCK - en skönhetsblogg

Haha, min design är ju himla vit! Men jag kollar också mycket på texten, klarar verkligen inte av grammatiska fel, eller stavfel ... eller att man inte kan engelska men ändå försöker använda det i t.ex. rubriker! Jag tycker att det brukar synas ganska bra om en bloggare lägger ner tid på sina inlägg, och det höjer kvalitén rejält :9

Svar: Haha jo men precis :D syftade dock mer på när både bakgrunden till inläggen och själva bakgrunden är vita, så de "smälter ihop" ;)
Anna J

2014-04-09 @ 22:09:42
URL: http://rmck.blo.gg
Postat av: Felicia [15år och rullstolsbunden]

Sv: Vad kul!
Hoppas det blir as bra där och dina föräldrar låter dig flytta! ;)

2014-04-10 @ 07:54:49
URL: http://misswheelchair.blogg.se
Postat av: Emma Berglund

Svar; Å tack så mycket, kul att höra :)

2014-04-10 @ 12:16:45
URL: http://emmaberglunds.se
Postat av: VERONICA - modeblogg

Så kul att läsa! Håller med om så mycket, det är ju inte bara innehållet som lockar, håller med! :) Läsvärt inlägg. Bra tjejen! Kramkram

Svar: Tack så jättemycket, kram! :)
Anna J

2014-04-10 @ 15:46:13
URL: http://vveronicas.com/
Postat av: Keso Korv

Typ korv.. och keso tror jag!!

2014-04-10 @ 15:53:50
Postat av: Em

Om inläggen är roliga och att dom inte är sega att läsa.Designen är inte direkt något jag bryr mig om när jag kollar bloggen det är ju innehållet som räknas. Jag tål inte när folk skriver för mycket fel i en text så man inte kan läsa.

2014-04-10 @ 16:10:23
URL: http://lillestampe.blogg.se/
Postat av: Emilia:3

Kan du kanske kolla in min blogg?:3 Komentera gärna där vad du tycker om den o om du kmr börja läsa den:3 Och såklart är alla välkomna in o komentera sin åsikt:3

Kramar Mulle:3

2014-04-30 @ 09:16:22
URL: http://www.isabellasnowstar.bloggo.nu
Postat av: Emilia xD

Oj haha skrev min sso blogg menade www.emilialind.bloggo.nu xD

2014-04-30 @ 09:19:05
URL: http://www.emilialind.bloggo.nu
Postat av: Jessica

Designen och bilderna är helt klart viktigast!

2014-05-09 @ 15:07:51
URL: http://jessica182.com

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email (Bara jag som ser):

Din blogg (Om du har någon):

Din kommentar:

Trackback