Välkommen hit!

Hej och välkommen hit! Detta är då mitt första inlägg här, om man bortser från de två fakta inläggen om mina hästar. Tänkte berätta lite om mig och så, hur bloggen kommer fungera och liknande. Jag har bloggat förr, så jag kan väl inte påstå att jag är nybörjare inom 'bloggvärlden'. Jag hoppas ni finner bloggen intressant hur som helst!
 
Vem är jag bakom skärmen?
Jag är en glad 14 årig tjej från de sydligare delarna av Sverige. Mina största intressen är spel, hästar, styling (speciellt hår) och mode & shopping. Att spela lär ju vara något av det bästa jag vet, och jag spenderar allt för många timmar framför datorn... Jag har två hästar, som ägs utav mamma. Både jag, mamma och min lillasyster tar hand om dom och rider dom. De heter Góla och Ljúfur och är två hypersöta islandshästar! Jag är seriöst helt in love med allt som har med hår att göra. Jag har just nu platinablont hår, och jag tycker det är så otroligt roligt att ta hand om det och fixa med det! Kläder och sätta ihop outfits är också sjukt kul. I framtiden har jag planer att gå på någon gymnasielinje där jag får lära mig en massa om spelprogrammering och spelgrafik.
 
Denna bilden är tagen i november 2013, alltså för tre månader sen, men jag ser i stort sett likadan ut nu, så det här är så jag ser ut!
Vad kommer bloggen handla om?
Bloggen kommer handla om mitt liv. Jag kommer blogga om allt ifrån spel och design till hästar, hår, inspiration och kläder. Egentligen kan ni bara kolla på kategorierna, så ser ni lite bättre vad det handlar om.

Kommentarer
Postat av: Cookiecat - Rödhårig gamerbrud

FINALLYYYYYY :D ♥

2014-02-28 @ 23:10:26
URL: http://cookiecat.blogg.se/
Postat av: Jennie studerar i Los Angeles

Fin bild:D

Svar: Tack så mycket! :)
Anna J

2014-03-03 @ 20:03:12
URL: http://jsjolin.blogg.se
Postat av: Maja Fridha

Det låter intressant!

2014-03-03 @ 20:04:42
URL: http://majafridh.se
Postat av: Alice och Rebecka

Så fin!

Svar: Tack :D
Anna J

2014-03-03 @ 20:08:56
URL: http://aliceochrebecka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email (Bara jag som ser):

Din blogg (Om du har någon):

Din kommentar:

Trackback